Kategorije
BLOG

NAGRADNI NATJEČAJ “Čudnovate zgode šegrta Hlapića” – pravila sudjelovanja

Povodom 147. rođendana spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić odlučili smo digitalno unaprijediti našu edukativno-zabavnu publikaciju “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”.

Publikaciju je moguće preuzeti ovdje:

Želimo da se bojeći ovu bojanku zabavite i maštate, a kroz aplikaciju proširene stvarnost (AR) igrajte se i bolje upoznajte likove koji su nam svojim pustolovinama poručili da život može biti lijep samo uz vjeru,  upornost i dobra djela.

Priredili smo vam i mali kviz kako biste provjerili svoje znanje te Memory igricu s motivima iz romana.

HlapichAR aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play-u na sljedećem linku ovdje  ili pomoću QR coda niže.

Pravila nagradnog natječaja su sljedeća:
Članak 1. – Tvrtka i sjedište organizatora

Organizator, ujedno i voditelj obrade zbirke podataka, nagradnog natječaja je BRODBOT j.d.o.o., Glogovačka ulica 7, HR- 35000 Slavonski Brod, OIB: 02054488318.

Kontakti: Mladen Sudar, CEO / email: mladen@brodbot.hr

Članak 2. – Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”. Nagradni natječaj traje od 20.04.2021. od 10:00 sati do 26.04.2021. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se putem aplikacije „HlapichAR – Čudnovate zgode šegrta Hlapića“, a sve informacije vezane uz nagradni natječaj objaviti će na web stranici tvrtke Brodbot j.d.o.o. te na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu Brodbota.

Članak 3. – Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je uključiti se u obilježavanje 147. rođendana spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić koja je živjela i stvarala u Slavonskom Brodu, poticanje čitanja te jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe tvrtke Brodbot.

Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju nakon objave najave nagradnog natječaja na web stranici, službenoj Facebook stranici i Instagram profilu Brodbot-a potrebno je preuzeti sa Google Playa i instalirati aplikaciju „HlapichAR – Čudnovate zgode šegrta Hlapića“, zatim u periodu trajanja natječaja odigrati kviz i Memory igricu u aplikaciji te svoje rezultate poslati putem navedene aplikacije do 26.04.2021. do 23:59 sati.

Natjecatelj s najboljim rezultatom biti će nagrađen. Ukupno će biti nagrađeno 6 natjecatelja.

Članak 5. – Zaštita osobnih podataka

Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru kao voditelju obrade zbirke osobnih podataka (Data Controller) da osobne podatke iz čl.4.st.2. koje su sudionici pružili koristi isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i procesuiraju isključivo u svrhu provedbe nagradnog natječaja. Sudionici prijavom u nagradni natječaj potvrđuju da su upoznati s činjenicom da će osobne podatke organizator čuvati 1 godinu od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će ti podaci biti uništeni, te na isto sudionici pristaju u cijelosti. Sudjelujući u natječaju, sudionici prihvaćaju i odobravaju da se podaci koje javno pruže, nakon okončanja nagradnog natječaja pa do uništavanja istih, koriste od strane organizatora isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti organizatora. Sudionici ovoga nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju i da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:

  • pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka jednostavnom obaviješću organizatoru na bilo koji od dostupnih kontakata organizatora, bez da takvo povlačenje privole utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je povučena
  • pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja
  • pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika Agenciji za zaštitu osobnih podataka
  • pravo na protivljenje da se osobni podaci koriste za potrebe izravnog marketinga
  • pravo dobiti od organizatora kao voditelja obrade zbirke podataka potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

Organizator kao Voditelj obrade zbirke osobnih podataka te Administrator aplikacije u kojoj se provodi natječaj, rukovati će podacima sudionika prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji potencijalnih sudionika koji ispunjavaju uvjete iz čl.4.st.2. i koji prihvaćanjem ovih Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju. Organizator kao voditelj obrade zbirke podataka je prilikom donošenja ovih pravila uzeo u obzir potrebne mjere radi zaštite podataka te je upravo u tu svrhu određeno da sudionici mogu sudjelovati pod svojim ”nazivom-pseudonimom” kojim se koriste u adresi e-maila dok će točne osobne podatke pružiti samo pobjednici natječaja i to u tajnoj korespondenciji sa organizatorom i to samo u svrhu ranije navedenu na što svi sudionici samim sudjelovanjem daju jasnu privolu. Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće davati trećim osoba te da te podatke neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim onu ovdje navedenu na koje su sudionici i dali privolu.

Članak 6. – Nagradni fond

Nagradni fond uključuje:

Prvo mjesto:

Dječji tablet DENVER, TAQ-10383, 10″, QuadCore 1.2 GHz, 1GB, 16GB Flash, microSD, WiFi, kamera, Android 8.1GO

Drugo mjesto:

Zvučnik EKIDS Star Wars Darth Vader, Handsfree, bluetooth, crni

Od trećeg do šestog mjesta:

Kreativni set 4M, Kidz Labs, Green Science, Solar Robot, solarni robot

Članak 7. – Kriteriji odabira dobitnika

Nagradit će se šest (6) sudionika  nagradnog natječaja s najboljim rezultatima, a koji će zadovoljiti sve uvjete za sudjelovanje u natječaju.

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici aplikacije HlapichAR, osim djelatnika Brodbot j.d.o.o. te članova njihove uže obitelji.

Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 8. – Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja će se odvijati u uredu tvrtke BRODBOT u Slavonskom Brodu od strane žirija sastavljenih od članova zaposlenika tvrtke. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti iz ovih Pravila.

Članak 9. – Objava rezultata nagradnog natječaja

Odabir dobitnika izvršit će se po završetku natječaja, a sudionika će se obavijestiti o dobitku na e-mail adresu koju je prijavio tijekom sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Dobitnik je sukladno zaprimljenim uputama primljenim na e-mail u svrhu dostave nagrade dužan Organizatoru unutar tri dana od obavijesti dostaviti osobne podatke (ime, prezime, adresu stanovanja, kontakt telefon) na e-mail adresu Brodbota: info@brodbot.hr.

Članak 10. – Način i rok preuzimanja nagrada

Preuzimanje nagrada dogovorit će se s dobitnicima putem e-mail razmjene nakon javljanja dobitnika na email adresu: info@brodbot.hr. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru 72 sata od obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

Članak 11. – Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 19.04.2021. na službenoj web stranici Brodbot-a, te na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Članak 12. – Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja „Čudnovate zgode šegrta Hlapića” nadležan je Općinski sud u Slavonskom Brodu.

Članak 13. – Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Brodbot, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Organizator zadržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u natječaju.

Članak 14. – Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator nije mogao utjecati, koji nije mogao spriječiti niti predvidjeti.

Slavonski Brod, 16.04.2021.

BRODBOT j.d.o.o., Glogovačka ulica 7, HR- 35000 Slavonski Brod

*Brodbot poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim u svrhu predviđenu pravilima natječaja.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.