Inženjering

CAD

Brodbot tim posjeduje vještine i iskusan je u pružanju širokog spektra CAD usluga dizajna – od malih do velikih projekata. Imamo znanje potrebno da vaše proizvode predstavimo na najbolji mogući način prije nego što postanu stvarnost. 

Uz pomoć nekoliko alata možemo postići da vaš 3D model izgleda stvarno. 3D CAD software, kojega koriste arhitekti, inženjeri i mnogi drugi profesionalci, precizno predstavlja i vizualizira predmete pomoću zbirke točaka u tri dimenzije na računalu.

 

ECAD

ECAD (Electronic Computer Aided Design) – software koji koristimo za stvaranje naših efikasnih i efektivnih ECAD usluga, prilagođenih specifičnim potrebama naših klijenata. Dok se CAD uglavnom koristi za dizajn određenog dijela, ECAD je usmjeren na projektiranje cijelog sustava koji se sastoji od mnogih povezanih komponenata. Naš inženjerski tim pomoći će Vam da uspješno razvijate svoje poslovanje uz pomoć ECAD-a.

 

BIM

BIM (Building Information Modeling) – često se koristi u inženjerstvu, graditeljstvu i arhitekturi. Koncept BIM-a odnosi se na postupak stvaranja i upravljanja cjelovitim digitalnim prikazima građevinskog 10010projekta. Brodbot inženjerski tim pomoći će Vam da izgradite učinkovitost pomoću naše BIM usluge. Također, značajno će smanjiti troškove.

 

Interaktivne upute

Naš tim posvećen je isporuci visokokvalitetnih interaktivnih video upute za montažu jer vjerujemo da će uštedjeti vrijeme i energiju za vaše kupce. Također, interaktivne upute za montažu vaših proizvoda detaljniji je od papirnatih i ekološki prihvatljiviji! Ponekad montaža može biti popriličan izazov za vaše kupce, ali uz našu pomoć biti će brza i jednostavna.