PTC Partnerska Mreža

- Mi ne zamišljamo samo bolji svijet, mi pomažemo u njegovom stvaranju. -

Od siječnja 2021. Brodbot j.d.o.o. je postao  dio PTC partnerske mreže kao pružatelj AR / IoT rješenja, sistem integratori te distributeri za Vuforiu, za sljedeće područje:
Hrvatska, Češka, Poljska, Srbija, Slovačka i Slovenija.

O PTC-u

PTC Inc. je globalna tvrtka za računalne softvere i usluge osnovana 1985. godine sa sjedištem u Bostonu, Massachusetts; danas ima 96 ureda i više od 6 000 zaposlenika širom svijeta te imaju značajan utjecaj na industriju i svijet općenito.

PTC je globalni lider u digitalnoj transformaciji i njihova tehnologija pomaže industrijskim tvrtkama da stvore vrijednost za sebe, svoje kupce i svijet. Od bolničke opreme s povećanim vremenom rada i svemirskog odijela koje je jednako izdržljivo s upola manjom težinom, do održivih zgrada i učinkovitije proizvodnje - svako poboljšanje koje PTC tehnologija pomaže stvoriti, čini naš svijet boljim mjestom.

Ovdje možete saznati više o tvrtki PTC Inc.

 

PTC proizvodi i usluge

PTC ima pet segmenata proizvoda: IoT, AR, CAD, PLM i SLM.

IOT - INTERNET STVARI

PTC-ove ponude za IoT riješenja uključuju platformu Industrial Internet of Things, ThingWorx Industrial Iot Platform, ThingWorx Manufacturing Apps i Kepware.

AR - PROSIRENA STVARNOST

PTC-ove ponude proširene stvarnosti uključuju Vuforia Engine, AR platformu s preko 800 000 programera. Vuforia Studio je AR autorska aplikacija, a Vuforia Chalk omogućuje korisniku crtanje virtualnih slika preko fizičkih sustava.

Za detaljne informacije ili određenu ponudu kontaktirajte nas:

Pronađite PTC i na društvenim mrežama: