Multimedijske usluge

We make virtual world that looks real!

Video produkcija

Unazad nekoliko godina muzeji su uvidjeli važnost ulaganja u digitalne tehnologije i  inovacije u svojim postavima putem kojih će približiti
muzejske izloške posjetiteljima na inovativan i drugačiji način, te tako posjet muzeju učiniti interaktivnim iskustvom. Digitalizacija muzejskog prostora zahtijeva dobru suradnju između muzeja i IT stručnjaka kako bi se muzej pretvorio u vrhunski virtualan doživljaj, stog nam se obratite s punim povjerenjem ukoliko želite sadržaj muzeja upotpuniti interaktivnim vodičima te sadržajima virtualne i proširene stvarnosti.

Razvoj sadržaja za proširenu (AR) i virtualnu (VR) stvarnost

Proširena stvarnost (AR) – tehnologija koja nam omogućuje da vidimo virtualni sadržaj u stvarnom okruženju. Virtualna stvarnost (VR) daje vam virtualni svijet koji je simulirani svijet – potpuno novo iskustvo. AR tehnologija postala je moćan marketinški alat koji stvara jedinstveno korisničko iskustvo i jedan je od najzabavnijih načina predstavljanja proizvoda kupcima. 

 

3D vizualizacija

Brodbot nudi širok spektar usluga 3D vizualizacije koji pomažu u ostvarivanju vaših ideja. 3D modeliranje je način da oživite svaku svoju ideju, pritom olakšavajući klijentima vizualizaciju ideje na način da izgleda što stvarnije. Drugim riječima, Vašem poslovanju može pomoći da dobije više posla. Također, stvaramo detaljne, privlačne i kreativne animacije. Naše animacije mogu se napraviti u skladu sa svim vašim potrebama i vizualno predstaviti vaš proizvod ili uslugu, u najkraćem mogućem roku.

 

Razvoj mobilnih aplikacija

Razvoj mobilne aplikacije za kompaniju može intenzivno promijeniti način vašeg poslovanje – omogućava vrijedne marketinške mogućnosti poput izravne komunikacije i povećanja svijesti o brandu. 

Brodbot tim vas može savjetovati u odabiru pravog razvoja mobilnih aplikacija za Vaše poslovanje te pomoći u stvaranju korisnog marketinškog alata. Naša tvrtka ima AR aplikaciju i rado bismo je izradili i za vas!

Interaktivni muzejski vodiči

Unazad nekoliko godina muzeji su uvidjeli važnost ulaganja u digitalne tehnologije i  inovacije u svojim postavima putem kojih će približiti muzejske izloške posjetiteljima na inovativan i drugačiji način, te tako posjet muzeju učiniti interaktivnim iskustvom. Digitalizacija muzejskog prostora zahtijeva dobru suradnju između muzeja i IT stručnjaka kako bi se muzej pretvorio u vrhunski virtualan doživljaj, stog nam se obratite s punim povjerenjem ukoliko želite sadržaj muzeja upotpuniti interaktivnim vodičima te sadržajima virtualne i proširene stvarnosti.

Branding

Kako Brodbot tim može pomoći u Brandingu? Od dizajna logotipa do stvaranja svijesti o robnoj marki i identiteta – nudeći našim klijentima razne usluge vezane uz Branding.
Također, nudimo uslugu izrade AR brošure – promotivnog materijala gdje implementacijom AR aplikacije svaka stranica tiskane brošure „oživi”, a njezin sadržaj proširi dodatnim virtualnim elementima – slikama, tekstom, videozapisima, animacijom. Atraktivan brand od vitalne važnosti je za tvrtku jer joj osigurava prepoznatljivost i izdvaja je na tržištu punom sličnih ili istih proizvoda.