Categories
BLOG

Brodbot vodi računa o novim generacijama rukometaša

Naš tim, između ostalog, čine programeri i web/grafički dizajneri. A kad u timu  imaš ljude takvih profila, možeš se upuštati u različite projekte i biti siguran da ćeš nakon mozganja i analiziranja uvijek naletiti na neko kreativno i uzbudljivo riješenje.

I naravno, događat će se i sljedeće stvari, kako to uvijek biva između dizajnera i programera, oni nikad na zelenu granu.  Dizajneri uvijek za sobom nose nove ideja i stalno bi nešto mijenjali, a programerima pada mrak na oči kada moraju ispunjavati te njihove zahtjeve. Mi definitivno super funkcioniramo s obzirom da smo znali sjediti određeno vrijeme kako bi samo dogovorili koja će točno nijansa žute boje ići na aplikaciju ili pak kakvu ćemo tipografiju u njoj koristiti. Sad nam takve situacije izazivaju smijeh na lice. Uvijek je zannimljivo! Dok dizajneri nastoje pripremiti web stranicu ili aplikaciju koja će osim lijepog izgleda biti funkcionalna i jednostavna za korištenje, programeri u kodu iznalaze riješenja kako će ta aplikacija na kraju poprimiti svoj završni oblik. Raditi u takvom okruženju je dinamično i stalno očekuje donošenje odluka koje će biti kreativne i koje će se slagati s očekivanjima klijenata. Ponekad stresan, ali definitivno posao koji moraš voljeti kako bi ga mogao ispunjavati kako treba i dobivati uspješne rezultate na kraju projekata. U tom slučaju, zadovoljan klijent, zadovoljni mi!

Uz niz projekata koje smo odradili i na kojima trenutno radimo, a koji se tiču web developmenta, mi u Brodbotu volimo pomagati i promicati ono što je dobro za našu zajednicu. S našim znanjima i vještinama možemo učiniti puno kako bi pomogli onima koji imaju potrebu za onim što radimo. Vođeni time u sponzorskom smo odnosu s Rukometnom akademijom ”Dejan Krtolica” iz Slavonskog Broda. Članovi našega tima pripremili su web stranicu Akademije, a kontinuirano radimo i na njenom održavanju. Malo dizajn, malo marketing, a puno za nove generacije rukometaša u našemu gradu. Mi smo ponosni na ono što radimo! To je naš doprinos razvitku našega grada iz više perspektiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.